HBIS donirao kombi vozilo Predškolskoj ustanovi „Naša radost“ 

SMEDEREVO, 4. oktobar 2023 – HBIS Group Serbia predao je danas donaciju Predškolskoj ustanovi „Naša radost“ u Smederevu – kombi vozilo koje će služiti za dostavu hrane deci u vrtićima na teritoriji Smedereva, u gradu i objektima u okolnim selima.

Ključeve rashladnog transportnog vozila, čija je vrednost 13 i po hiljada evra, uručio je zamenik generalnog direktora kineske kompanije u Smederevu, Liensi Vang (Wang Lianxi).

“Namenjen je prevozu hrane u objektima PU Naša radost i ova donacija predstavlja ne samo vozilo već i simbol našeposvećenosti i dobrobiti dece u našoj zajednici“, kazao je Vang, naglasivši da Kinezi veruju da deca predstavljaju nadu, oni su, kako je rekao, naši pupoljci, oni koji sanjaju i koji će nas jednog dana predvoditi u budućnosti.

“Obezbediti da oni imaju svu pažnju i negu nije samo odgovornost već je i misija i to je verovanje koje prihvatamo svim srcem. Zalažemo se za dobrobit naše zajednice i za rast njenih budućih generacija”, poručio je pored ostalog Vang.

Zahvaljujući se na ovoj vrednoj donaciji, direktorka PU „Naša radost“ Mirjana Krstić istakla je da je ovo kombi vozilo veoma značajno zbog prevoženja hrane iz centralne kuhinje prema ostalim objektima.

“Na taj način ćemo dostavu hrane odraditi na najbrži i najefikasniji način. S obzirom da u narednom period PU ’Naša radost’ proširuje kapacitete za dva veća objekta u Radincu i Drugovcu, ova donacija je za nas od velikog značaja. Još jednom, hvala, u ime zaposlenih i dece vrtića”, rekla je direktorka Krstić.

Prema rečima nutricionistkinje Svetlane Paunović, vozilo je dostavljeno u pravom momentu kada se proširuju kapaciteti, a na današnji dan imaju više od šest i po hiljada obroka dnevno.

“Nastojimo da opravdamo zdravstveno-bezbedno, mikrobiološki ispravnu hranu iadekvatno transportovanu, tako da ćemo nastojati da radimo kao i do sada”, kazala je nutricionistkinja Paunović.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!